Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2008

ΟΤΑΝ ΟΙ BLOGERS ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ


Ζωή που συναρπάζει και οδηγεί σε διαφορετικούς ορίζοντες .
Είναι αυτή που ανατέλλει και με προσκαλεί στους δρόμους, της αναζήτησης ανθρώπων που τους γνωρίζω , μα δεν τους ξέρω.
Τους γνώρισα μέσα από τα γραπτά τους, μέσα από τις αναρτήσεις τους , τις επιλογές τους να εκθέσουν το μέσα τους στα μάτια μας.
Όσοι με ακούμπησαν και μου διέγειραν αισθήσεις και συναισθήματα , έβαλα σκοπό να τους γνωρίσω από κοντά. Να νοιώσω με όλες μου τις αισθήσεις την ύπαρξή τους και την υπόστασή τους. Να ταυτοποιήσω την φαντασία με την πραγματικότητα .
Η πορεία ξεκίνησε από την Αναστασία με τις υπέροχες καλημέρες της.
Την Κωνσταντινιά με τις απίθανες κουβεντούλες.
Την Χρύσα Πολ και τον Γιάννη που μαζί με άλλους καλούς φίλους, συναντιόμαστε συχνά και ανταλλάσσουμε τις γνώσεις και τις γνώμες μας για Φιλοσοφικά ρεύματα που επηρεάζουν την ζωή μας. .
Πίσω από τον kostalog βρήκα τον εξαιρετικό φίλο πια Κώστα με την χαρακτηριστική ψυχραιμία του.
Κατέβηκα στην Αθήνα για ένα μανιτάρι και βρήκα την Μαρία έξω καρδιά με τον κύριο Λ.
Ήρθε στο γραφείο μου μια Ακανόνιστη Αρχιτεκτόνισσα να παραλάβει τον φάκελο του Μπαρή και γέμισε η ζωή μου με το γέλιο της- μιας ακόμη -Μαρίας.
Ήρθε ένα δαμασκηνάκι από το Βελιγράδι και γνώρισα ένα ξεχωριστό κορίτσι την Ελένη με την διεισδυτική ματιά στα γεγονότα.
Πίσω από μικρά όμορφα πράματα κρύβονταν δύο υπέροχα μάτια της Χριστίνας .
Σε μια καταπληκτική βραδιά του αρχαιολογικού μουσείου ήρθε η ώρα της Κλαίρης να έρθει στο προσκήνιο της ζωής μου.
Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε το πήραμε απόφαση για ένα ταξίδι στην Βέροια και μια συνάντηση με τον Σχοινοβάτη και την Ιππολύτη.
Και συνειδητοποιώ την ομορφιά της ζωής όταν πλουτίζει και ομορφαίνει, με όλα αυτά τα νέα πρόσωπα που δίνουν σάρκα και οστά σε αγαπημένες λέξεις , φωτογραφίες , σκέψεις και ποιήματα που έχω διαβάσει όλον αυτό τον καιρό στις αναρτήσεις τους. Συζητώντας σε μια πανέμορφη φθινοπωρινή διαδρομή στο Βέρμιο ανακάλυπτα όλα αυτά που με οδήγησαν δίπλα τους.
Δίπλα στον Αντώνη και την Ιππολύτη. Κατάλαβα την δύναμη αυτού του μέσου που λέγεται blog και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ζωή μου.
Είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσω την περιπέτεια της ταυτοποίησης κειμένων και προσώπων.
Σειρά έχουν η roadartist, ο Άνεμος , η Νεφέλη , ο Nikiplos, η Mareld , ο Άγρυπνος , ο Ερασιτέχνης Άνθρωπος , η Μαργαρίτα , η Νατάσσα , ο Παναγιώτης Ράμμης και ο πατέρας Λίβυος.
Είμαι σίγουρος πως θα εμφανιστούν και άλλοι συν blogers , που θα έχουν κάτι να μου πουν μέσα από τις ιστοσελίδες τους. Μάρτυρές μου όλοι εσείς ,που σας θεωρώ ήδη ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου πως με την ίδια λαχτάρα θα προσπαθήσω να τους φέρω στο προσκήνιο της ζωής μου. Από όλη αυτή την περιπέτεια μόνο καλό μπορεί να προκύψει.
Δημοσίευση σχολίου