Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ημέρα Φιλαναγνωσίας Στο Σπίτι Του Βιβλίου 21 Νοεμβρίου 2014


MediumMediumMedium
                                           


Λίγα λόγια για τις προετοιμασίες που πρέπει να γίνουν για την ημέρα φιλαναγνωσίας στις 
21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2014
σε συνεργασία με τους δασκάλους του δημοτικού σχολείου του Αγγελοχωρίου και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, με αφορμή την επίσκεψη φίλων bookrosser από την Αθήνα και την ενίσχυση με βιβλία της ζώνης απελευθέρωσης  "Το Σπίτι Του Βιβλίου".
Για να κρατηθεί το ενδιαφέρον  των αναγνωστών και ειδικά των παιδιών σε υψηλό επίπεδο, θα πρέπει να ανανεώνονται συνεχώς τα βιβλία. 
Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να μπουν στην διαδικασία απελευθέρωσης και όσο το δυνατό περισσότεροι αναγνώστες που συμμετέχουν σε αυτή την διαδικασία.
Είναι κάτι που θέλει χρόνο, υπομονή και επιμονή. 
Η παρουσία των φίλων μας από την Αθήνα, μαζί με την προσφορά τους σε βιβλία, μας δίνει ώθηση και τροφοδοτεί με αποθέματα ενέργειας, υλικής και ψυχολογικής, όλους μας.
Γι' αυτό πρέπει να μνημονεύσω για την ώρα, όσους εκδήλωσαν την πρόθεση να μας στείλουν βιβλία όπως την Kermit60 , την TIFFANY1972, τον panost  και φυσικά την taxidiarikopoul  που θα μας τα φέρει και σαν εκπρόσωπος όλων, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας.
Να μη ξεχάσω να ευχαριστήσω την Margo  που ήδη παρέλαβα τα βιβλία της και την Αiναφετς που έχω την ελπίδα να την δω από κοντά και να τα φέρει ιδιοχείρως.

Έτσι, θα έχουμε την "πολυτέλεια" να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον των αναγνωστών για μεγάλο χρονικό διάστημα και να μπολιαστούν πολλοί περισσότεροι φίλοι με το μικρόβιο της ανάγνωσης και του μοιράσματος της χαράς από το διάβασμα ενός βιβλίου με άλλους συμπολίτες μας.

Έχω την κρυφή ελπίδα, να βρεθεί κοντά μας ο Δημήτρης Μπασλάμ, αν το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του από το ανέβασμα με το ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  του νέου του βιβλίου
Τα παπούτσια του Βαρύτονου
Σε περίπτωση απουσίας του, θα δούμε ποιος θα αναπληρώσει αυτό το κενό.

Αυτά σε γενικές γραμμές, είναι που απασχολούν την καθημερινότητά μου αυτόν τον καιρό και με κρατούν όρθιο και δυνατό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: