Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009



Κάλιο αργά παρά ποτέ!!!

Επιτέλους! 
Βρήκα τρόπο - έστω και σπαστά - να αναρτήσω το βίντεο της ωραιότερης στιγμής της ζωής μου, σε δημόσια εκδήλωση, που είχα την χαρά να οργανώσω με την βοήθεια του προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου Παλαιοκάστρου ¨ΤΑ ΑΗΔΟΝΙΑ" Θανάση Γραμμένου και πολλών φίλων που με περίσσια αγάπη έδωσαν το ομορφότερο κομμάτι τους για αυτήν.

Σε αυτή  την ανάρτηση θα τους βρείτε.

Αν αγαπάτε την ποίηση και το τραγούδι, δείτε τα.
Θα αποζημιωθήτε.



1ο ΒΙΝΤΕΟ

2ο ΒΙΝΤΕΟ

3ο ΒΙΝΤΕΟ

4ο ΒΙΝΤΕΟ


1 σχόλιο:

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Καλέ μου Βαγγέλη,

Το πολύτιμό σου πακέτο ελήφθη και παρελήφθη με πολλή συγκίνηση γι' αυτό που είναι και για τη χειρονομία.

Ο τόμος του Μπαρή είναι ήδη στο σαλονάκι της βιβλιοθήκης, εκεί, για να τον ξεφυλλίζουν τα παιδιά και για να είσαι, μ'αυτόν τον τρόπο κι εσύ κοντά μας.

Δεν μπορώ να αποφύγω να σου πω πόσο πολύτιμη είναι η βοήθειά σου, η στήριξή σου η ψυχολογική σ' αυτό που λίγοι άνθρωποι προσπαθούν να πετύχουν στο σχολείο - να κρατάνε τα παιδιά όρθια, εν ολίγοις.

Σ' ευχαριστούμε πολύ πολύ και σε πιθανή επίσκεψή σου στην Αθήνα εκκρεμεί πάντα η πρόσκληση για καφεδάκι και συζήτηση - και αν έχεις και διάθεση σε συζήτηση για τον Αργύρη Μπαρή που τόσο αγαπάς και που από σένα τον γνωρίσαμε.

Πολλά φιλιά

( http://www.lykeio6o.blogspot.gr/: Δες στην αριστερή στήλη το μικρό μας ευχαριστώ. Μια ανάρτηση για τον αγωνιστή και ποιητή στο άμεσο μέλλον)