Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ !!!
Για να πάψει πια αυτή η ομαδική ψυχοθεραπεία και να μετατραπεί σε πολιτικό κίνημα, πρέπει να ορίσουμε κάποια βασικά μας πολιτικά Θέλω και Απαιτώ.
Είναι ο μόνος τρόπος για να μεγαλώσει αυτή η συγκέντρωση διαμαρτυρίας και να μη φυλλορροεί  προς τα καφέ και τις ταβέρνες.

-         Απαιτώ λοιπόν από αυτούς που μας κυβερνούν να βάλουν επιτέλους χέρι και στην τσέπη τους.

Πέρασε πια ο καιρός των παχιών αγελάδων.
Δεν μπορεί σήμερα, κάτω από αυτές τις τραγικές οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες να παίρνουν εφάπαξ  στο Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα 50, 100, και μέχρι 400 χιλιάδες ευρώ.

ΦΤΑΝΕΙ  ΠΙΑ  Η  ΑΦΑΙΜΑΞΗ

-         Δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρχει Έλληνας πολίτης που υπηρετούσε στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ να παίρνει σύνταξη πάνω από 1000 ευρώ.
-         Δεν μπορεί εργαζόμενος, διορισμένος ή εκλεγμένος που υπηρετεί τα κοινά να αμείβεται με πάνω από 3000 ευρώ.
-         Δεν επιτρέπεται βάσει του συντάγματος να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών τώρα. Επιτρέπεται όμως να πάψουν να έχουν στρατιές αποσπασμένων δημοσίων υπαλλήλων στα γραφεία τους. Επιτρέπεται να καταργηθούν όλα τα προνόμια που έχουν ψηφίσει υπέρ τους όλα αυτά τα χρόνια. (Αυτοκίνητα, τηλέφωνα, γραμματόσημα, εισιτήρια σύνταξη με δυο θητείες, κτλ)


ΦΤΑΝΕΙ  ΠΙΑ  Η  ΑΦΑΙΜΑΞΗ


-         Απαγορεύεται ρητώς και δια ροπάλου, η πρόσληψη επ’ αμοιβή συμβούλων του πρωθυπουργού, υπουργών και διοικητών ΔΕΚΟ. Υπάρχουν χιλιάδες καθηγητές στα Πανεπιστήμια της χώρας που υποχρεούνται να συμβουλεύουν μέσα από τις ερευνητικές ομάδες του τομέα που υπηρετούν. Φτάνει πια το μοίρασμα τεράστιων ποσών σε ημέτερους.

ΦΤΑΝΕΙ  ΠΙΑ  Η  ΑΦΑΙΜΑΞΗ


-         Απαιτώ εδώ και τώρα και με αναδρομική ισχύ, να επιστρέψουν οι δικαστές όσα με δικαστικές αποφάσεις χωρίς αιδώ, τσέπωσαν από τις τσέπες μας. Είναι ντροπή όλα όσα ζήσαμε τις τελευταίες δεκαετίες και δεν μιλούσαμε.

Με αυτή την ιστορία, δεν είμαι ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ,  ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ  ΕΙΜΑΙ. Η συμπαιγνία αυτή πολιτικής και δικαστικής εξουσίας ήταν εξόφθαλμα προκλητική και πρέπει να σταματήσει. Τώρα!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ  Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ.


--------------ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ --------------

-         Απαιτώ να καταργηθεί κάθε έμμισθη σχέση δημοσιογράφου με γραφείο τύπου οποιασδήποτε δημόσιας υπηρεσίας. Φτάνουν και περισσεύουν τόσοι καρεκλοκένταυροι δημόσιοι υπάλληλοι να κάνουν αυτή την δουλειά.
-         Να προστατευθούν οι ελεύθεροι – μάχιμοι δημοσιογράφοι από τις άνομες ορέξεις εκδοτών και καναλαρχών.
-         Φτάνει το τάισμα των ρουφιάνων από την πίσω πόρτα.

ΦΤΑΝΕΙ  ΠΙΑ  Η  ΑΦΑΙΜΑΞΗ.Αυτά για μια αρχή, όπου θα ενωθούμε με ένα κοινό σκοπό.
Να πιέσουμε την κεντρική εξουσία προς αυτή την κατεύθυνση, μήπως και προλάβουμε και σώσουμε κάτι από την καταστροφή που έρχεται με ταχύτητα και θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα της.
Ας ενώσουμε τις φωνές μας.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ


www.epikuros-epikuros.blogspot.com
Δημοσίευση σχολίου