Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010

ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ


Μετά την ποιητική βραδιά, όπως ανακοινώθηκε με την λήξη της, ήρθε η ώρα για την επόμενη δράση του ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.
Η ΩΔΗ  ΣΤΗΝ  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ  και πάλι στον υπέροχο χώρο της Παναγίας του Πολυγύρου, θα είναι μια προσπάθεια ενεργοποίησης όλων εκείνων που θέλουν να ενωθούν με τη φύση και τη μουσική.

Νέοι, με πολύ αγάπη και μεράκι για την μουσική, θ' αναλάβουν με τα τραγούδια τους να μας ενώσουν.

Την Τρίτη 24 Αυγούστου ο Κώστας Βογιατζής θα μας έρθει από την Καστοριά με την κιθάρα του για να μας πάει μιά βόλτα στο φεγγάρι, με όχημα τα τραγούδια του Μάνου, του Μίκη και άλλων μεγάλων Ελλήνων συνθετών.
Η Χαρούλα Όρη θα μας απαγγείλει αποσπάσματα από την Σονάτα του Σεληνόφωτος του Γιάννη Ρίτσου.
Η βραδιά θα κλείσει με τραγούδια από φίλους ερασιτέχνες μουσικούς της Πόλης μας.

Την Τετάρτη 25 Αυγούστου ο Δημήτρης Σκλιβάνος και η Μιχαέλα Κυριαφίνη θα μας τραγουδήσουν δικά τους τραγούδια και επιλογές αγαπημένων τους δημιουργών.
Φίλοι του Τεχνοδρομίου θα τζαμάρουν στο κλείσιμο της βραδιάς.

Την Πέμπτη 26 Αυγούστου ενημέρωση για τα μεταλλεία  χρυσού και προβολή ντοκιμαντέρ "το κυνήγι του θησαυρού" Για να έχουμε άμεση ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στα ορυχεία της Χαλκιδικής και τις επιπτώσεις στην ζωή των κατοίκων.
Η βραδιά θα κλείσει με συναυλία από τους Family Men Band. (Ροκ μπαλάντες.)


Για την κάλυψη των εξόδων των εκδηλώσεων, υπάρχει ένα μικρό αντίτιμο 5 ευρώ που περιλαμβάνει μια μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί Μυλοποτάμου, ή ένα αναψυκτικό.

Δημοσίευση σχολίου