Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2010

3η ΕΚΠΟΜΠΗ radioblogspot

Μία ανάρτηση της ASTRIA, Έγινε αφορμή για το σημερινό μας μουσικό ταξίδι.
Αφετηρία θα είναι το Μπουένος Άιρες με τον ΑSTOR PIAZZOLLA,
θα αναζητήσουμε ποίηματα του Μπόρχε και την συγκίνηση που μεταδίδει η CHABELA VARGAS.
Διασχίζοντας τον ωκεανό, θα μας υποδεχτεί η μουσική των τσιγγάνων της Ισπανίας και η υπέροχη CESARIA EVORA, στο Πράσινο Ακρωτήρι της.
Από το Μαρόκο θα φθάσουμε στην Υεμένη με την απίστευτη φωνή της LAMIA BADAUI των AL MUSAFIR του Γιάννη Βουρνά και Νέστωρα Δρούγκα.
Θα ανηφορήσουμε προς την γείτονα Τουρκία.
Οικοδεσπότες μας εκεί, ο FUAT SAKA, oι TZIGGANES TURKEY, οι KIZILIRMAK και τα αγαπημένα μου φιλαράκια των balkanatolia, Χαλίλ Μουσταφά και σία θα συμπληρώσουν αυτήν την στάση.
Να μην ξεχάσω την Ευανθία Ρεμπούτσικα που την συναντήσαμε εκεί με το άλμπουμ της για την ταινία USAK, και τον OMAR FAROYK TELBILEK με τον BRIAN KRENA στο KOLAYMI.
Φτάνοντας στα βόρεια σύνορά μας, θα συναντήσουμε στην Ρουμανία τους TARAF DE HAIDUC, την ΕSMA στην Σερβία, και τους DD SYNTHESIS στα Σκόπια.
Το τελείωμα του ταξιδιού, πριν μας νανουρίσει η φωνή της ΕΛΠΙΝΙΚΗΣ ΖΕΡΒΟΥ από την ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΓΕΔΕΩΝ των ΑL MUSAFIR, θα γίνει κάτω από τ' άστρα των 17HIPPIES, των Huun Huur Tu, και της SESEN AKSU.
Στο ενδιάμεσο των τραγουδιών, οι επιλογές μου αποφθέγματα του XALIL GILBRAN από την ιστοσελίδα esoterica, ποιήματα του Φώτη Ρούμπου από το ΞΑΝΘΗ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ
και ότι άλλο προκύψει από δικές σας παρεμβολές στην διάρκεια της εκπομπής.
Θα ήταν χαρά μου, αν με οποιονδήποτε τρόπο θέλετε να συμμετάσχετε στην διαμόρφωση της εκπομπής, θα περιμένω μέσα από emails ή σχόλια στις αναρτήσεις.
Καλή ακρόαση
Δημοσίευση σχολίου