Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΣΤΡΟΔΗΜΟΣ - LIVE -


 Λίγα λόγια για το ποιος είναι.

Ο Σωκράτης Μαστροδήμος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Σε ηλικία τεσσάρων ετών ήρθε σε επαφή με την κιθάρα, με πρώτο δάσκαλο τον πατέρα του Δημήτρη. Το 1992 συνέχισε στο Εθνικό Ωδείο Αθήνας με καθηγήτρια την Εύα Φάμπα. 

Το 2004 παίρνει το Δίπλωμα Κλασσικής Κιθάρας με βαθμό Άριστα παμψηφεί καθώς και το Πτυχίο Αρμονίας με βαθμό Άριστα το 2006 με καθηγήτρια τη Στέλλα Μακρυγιάννη..

Έχει συμμετάσχει σε 4 διεθνής  διαγωνισμούς κιθάρας αποσπώντας έτσι τρία πρώτα βραβεία κλασικής και flamenco και ένα τρίτο βραβείο κλασικής κιθάρας.
Έχει λάβει ενεργά μέρος σε σεμινάριa με τους Miguel Angel Cortes, David Grimes, Carlos Molina, Antonio Rey, Michele Iaccarino, Juan Carlos Berlanga.

Από το 2003 έως το 2006 εμφανιζόταν στο χειμερινό διεθνές φεστιβάλ κιθάρας Βόλου καθώς και στο φεστιβάλ κιθάρας Πόρτο Χέλι. Εχει επίσης πραγματοποιήσει πληθώρα συναυλιών σε Θέατρα της Αθήνας, μεταξύ των οποίων αίθουσα Παρνασσος, Athenaum, Elyze, Βεάκειο, Μελίνα Μερκούρη, Μίκης Θεοδωράκης, Βυζαντινό και Χριστιανικό μουσείο, Τεχνόπολη κ.α καθώς και στη Σεβίλλη: Monasterio de la Cartuja, sala Chicote. Από το 2006 εμφανίζεται στο Domus festival στη Νάξο καθώς και στις «διεθνής μέρες κιθάρας Λαύκου» στο Πήλιο του Βόλου.
Το έτος 2008 παρουσίασε δύο φορες το concierto de Aranjuez (J.Rodrigo) σε συνεργασία με τη συμφωνική ορχήστρα της Αθήνας υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Οικονόμου.
Συνεργάζεται με το κέντρο Ισπανικής κουλτούρας «La Arachi Cali» καθώς και με τη σχολή χορού flamenco «de palo y madera»
Σήμερα διδάσκει, συνθέτει, δίνει recitals. Το μεγαλύτερο μερος του χρόνου ζει στη Σεβίλη της Ισπανίας, ζώντας και ανακαλύπτοντας από κοντά τα μυστικά του flamenco στο πλευρό του flamenco κιθαρίστα Miguel Angel Cortes και του χορευτή « el Torombo» Επίσης συνοδεύει με την κιθάρα του τις τάξεις χορού των Juan Manuel Fernandez Montoya Farruquito, Rosario Montoya «La Farruca», Jose el Orruco, Juan de los Reyes, Saray de los Reyes, Karolina «La Negra»

Αποτελεί μέλος του «Συλλόγου Φίλων Κιθάρας Δημήτρης Φάμπας»

2 σχόλια:

Άστρια είπε...

Έίδα στο youtube κομμάτια του
Εξαιρετικός!
Καλή επιτυχία εύχομαι!

Βαγγέλη σου εύχομαι καλό μήνα !

roadartist είπε...

Καλή του επιτυχία! Θα πάω και εγώ από το youtube...να τον ακούσω..
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Πολλά φιλιά Βαγγέλη μου!!